Două zile de târg tradițional la «perla agriculturii botoșănene»

Se va desfășura pe 7 și 8 mai.

Două zile de târg tradițional la «perla agriculturii botoșănene», Stațiunea Popăuți. Asociația Moldoovis, condusă de Ionică Nechifor, și Stațiunea Popăuți, condusă de Traian Ștefan Atanasiu, anunță organizarea pe 7 și 8 mai 2016 a celei de-a XI-a ediții a Târgului Expozițional de Miei, Pielicele și Produse Tradiționale.

La eveniment sunt așteptați să vină ministrul Agriculturii Achim Irimescu, Laurenţiu Baciu, preşedintele LAPAR, Nini Săpunaru, preşedintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaţilor, prefectul Dan Nechifor, Gheorghe Sorescu, preşedintele Consiliului Judeţean, dar și parlamentarii judeţului Botoşani.

Gazda acestui târg tradițional va fi «perla agriculturii botoșănene», Stațiunea Popăuți, locul unde fermierii au ocazia de a face schimburi de experiență dar și de a afla noutățile din domeniu.

În cadrul Târgului cei prezenți vor avea ocazia de a se delecta atât cu produsele tradiționale expuse la Stațiunea Popăuți, dar și cu spectacole prezentate de artiști, cântăreți de muzică populară și de Orchestra «Rapsozii Botoșanilor».

Târgul este organizat de Asociaţia Crescătorilor de Ovine şi Caprine Moldoovis, Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, Primăria Răchiţi şi Consiliul Judeţean Botoşani prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale.

Citeste si:

Facebook Comments