Dramă fără precedent la Darabani! O tânără a murit cu zile în sâmbăta Paștilor

Sărbători îndoliate și înecate în lacrimi pentru o familie din orașul Darabani!

Chiar în noaptea Învierii o tânără de doar 21 de ani s-a stins în brațele medicilor botoșăneni, pe masa de operații. Tânăra a fost victima unui cumplit accident rutier ce a avut loc sâmbătă pe străzile Darabaniului, în care au fost implicate trei mașini și o căruță. Șapte persoane cu vârste între 14 și 78 de ani au fost rănite. Anda Dănăilă se afla la volanul mașinii sale, împreună cu fratele său de 14 ani, și mergea regulamentar, când a fost izbită, violent, în plin de un alt autoturism care mergea cu viteză, condus de un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice. În urma impactului extrem de puternic, cele două mașini au ricoșat în alt autoturism marca Audi, condus tot de un bărbat băut și care se pare făcea întrecere cu celălalt. În accident a fost implicată și o căruță, în care se aflau mai multe persoane, și care a fost, la rândul ei, spulberată.

Anda a rămas încarcerată între fiarele contorsionate. Ea a avut nevoie de ajutorul pompierilor de la descarcerare pentru a o scoate din mașină. La locului accidentului au ajuns nu mai puțin de patru echipaje ale ISU Botoșani. Pompierii militari au reușit să o scoată pe Anda din mașină și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă a preluat-o și a transporatat-o la Unitatea de Primiri Urgențe.

Însă din păcate, Anda nu a mai avut zile. S-a stins câteva ore mai târziu pe masa de operații, din cauza multiplelor leziuni interne suferite. Îngenunchiată de durere, mama fetei își amintește de ultimile clipe când și-a văzut fata în viață. Se pregăteau să primească lumina Învierii și să sărbătorească Învierea Domnului.

După doar câteva minute, mama tineri avea să afale despre cumplitul accident în care a fost implicată, nevinovată, copila sa.

Împietrită de atâta suferință, mama Andei i-a implorat pe medici să îi salveze fata. Însă eforturile medicilor au fost în zadar.

Imaginile dezastrului de la Darabani sunt înfiorătoare. Bucăți de mașini și de căruță erau împrăștiate pe carosabil.

Citeste si:

Facebook Comments