Drama unor îngeri care se luptă să trăiască

Îngeri cu chip de copii luptă să trăiască. Cristian, Marian, Antonia, Antonio şi Lorena sunt 5 copii frumoşi, isteţi şi plini de viaţă care spun că împreună cu mama lor au fost alungaţi de acasă de către tatăl agresiv. Cei mai mici dintre copii sunt gemenii Antonio şi Antonia în vârstă de 2 ani şi jumătate. Cel mai mare copil are 11 ani.

Mama este casnică şi a fugit împreună cu soacra sa de la soţul violent pentru a-şi apăra copilaşii. Fără banii necesari pentru a-şi ajuta copii bolnavi şi fără un acoperiş deasupra capului, cele două femei plâng şi îi roagă pe ceilalţi săteni să le ajute.

Cel mai mare dintre copii, împreună cu unul dintre gemeni au probleme foarte grave de sănătate. Primul suferă de meningoencefalie( un cheag de sînge pe creier). Timp de 2 luni de zile a stat în comă. Medicii nu îi dădeau nicio şansă, dar premiantul clasei a dovedit că poate învinge moartea. Cel de-al doilea are în schimb mari probleme cu inima, rinichii şi ficatul. Familia are o situaţie precară.

Iniţial cu toţii locuiau în Iaşi dar de teamă au decius să vină în Botoşani. Acum stau în casa părintească a fetei, dar trebuie să se mute şi de aici. Totuşi tatăl Marianei spune că nu şi-ar lăsa fiica şi nici nepoţii pe drumuri.

În ciuda situaţiei dificile în care se află, bunica nu ar renunţa nici o clipă la minunile ei. Ideea de a-i da în plasament o înfioară şi nu se poate gândi la aşa ceva

Cele cele femei şi micuţii îngeraşi au nevoie de sprijin material şi financiar pentru a depăţi această situaţie cumplită. Atât mama cât şi bunica îi iubesc pe aceşti copii. Ele nu îşi doreşte nimic decât ca micuţii bolnavi să aibă o şansă la o viaţă normală.

Întrebați de acest caz, autoritățile care cunosc situația familiei nu au dorit să comenteze cazul.

Citeste si:

Facebook Comments