VIDEO! Duel al tinerelor talente la Botoșani

Botoșaniul nu duce lipsă de tinere talente. Iar cea mai bună dovadă au reprezentat-o sutele de copii și adolescenți care au participat în acest weekend la un concurs județean de interpretare artistică. Propriu-zis a fost un adevărat duel pe tărâmul dansului și al muzicii, între palatele și cluburile copiilor din întreg județul. Evenimentul, care are loc anual este și o adevărată rampă de lansare pe plan național, a tinerilor care studiază alături de profesorii botoșăneni.

Sâmbătă la Palatul Copiilor din Botoșani a avut loc un eveniment artistic deosebit de important pentru tinerele talente ale județului. Este vorba despre ediția anuală a concursului județean pentru palate și cluburi ale copiilor. Au participat sute de tineri din Botoșani, Săveni și Dorohoi, cu numere deosebit de interesante de dans și muzică.

Acest concurs are ca scop și promovarea tinerelor talente ale județului. Conducerea Palatului Copiilor a apreciat atât efortul concurenților dar și a profesorilor care i-au descoperit și pregătit.

Miza este cu atât mai mare cu cât, tinerii câștigători ai concursului județean, vor participa la faza națională a competiției. Reprezentanții Inspectoratului își pun mari speranțe în cei care vor reprezenta județul.

Acestă întrecere a Palatelor și Cluburilor Copiilor este un eveniment anual, așteptat de fiecare participant, ca o șansă de lansare fie în lumea muzicii, fie în cea a dansului.

 

Citeste si:

Facebook Comments