Duel cu arma în mână

Jurnaliştii s-au întrecut în focuri de armă

Astăzi 1 aprilie în poligonul de trageri Botoşani a avut loc, Cupa Jandarmeriei la tir – 2016 şi Cupa Presei la tir. Evenimentul a fost organizat de către Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Botoşani cu ocazia sărbătoririi a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Astfel jurnaliştii mai multor publicaţii din Botoşani au fost provocaţi şi de această dată să se întreacă în focuri de armă iar cei care au ştiut să mânuiască mai bine armele au fost premiaţi cu cupe şi diplome.

Locul I a fost în acest an ocupat de către Timofte Florin de la Somax TV, urmat de Cosmin Zamfirache Adevărul/Somax TV pe locul II, ultima poziţie fiind ocupată de către Cătălin Onofrei de la Antena 1.

Tot astăzi a fost lansată ediţia cu  numărul 7 a revistei “Jandarmul Botoşănean, o publicaţie a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

Cu prilejul acestei ocazii colonelul Dumitru Simion şi-a prezentat publicaţiile literare aşezate pe hartie încă din anul 2007, an în care acesta a trecut în rezerva de la Inspectoratul de Jandarmi.

Alte activităţi ale Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Botoşani se vor desfăşura duminică 3 aprilie de Ziua Jandarmeriei Române iar toţi cetăţenii botoşăneni sunt aşteptaţi între orele 11.00 – 13.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Botoşani unde va avea loc “Ziua Porţilor Deschise”.

Citeste si:

Facebook Comments