E.ON luat în colimator de primarii din județ

Acuzații dure ale primarilor din județ către E.ON

Acuzații dure ale primarilor din județ către E.ON. Reuniți în cadrul unei ședințe ce a avut loc la Instituția Prefectului, primarii comunelor din județul Botoșani i-au luat în colimator pe reprezentanții companiei, prezenți și ei la aceeași întâlnire. Edilii le-au reproșat celor de la E.ON, în primul rând atitudinea pe care aceștia o au față de cetățeni.

Ei s-au mai arătat nemulțumiți și de faptul că oameni sunt de multe ori puși pe drumuri pentru a-și rezolva problemele cu acestă companie, dar și că sunt foarte mari probleme în ceea ce privește furnizarea curentului electric. Edilii au mai ridicat problema întreruperilor neanunțate, dar și pentru facturile aproape imposibil de deslușit de către mulți consumatori și pentru calculul din aceste facturi.

Reprezentanții companiei E.ON s-au scuzat și au explicat că întreruperile sunt dese pentru că se lucrează în rețea, sau “se acționează doar în beneficiul clienților”.

După discuțiile aprinse pe marginea subiectului E.ON, prefectul Dan Nechifor a anunțat că tema rămâne deschisă și pentru alte întâlniri, până se va ajunge la o rezolvare și în favoarea consumatorilor, a comunităților deservite de acest furnizor de energie.

Pe cei de la E.ON sunt pregătiți să-și verse năduful și reprezentanții pensionarilor. Aceștia i-au solicitat prefectului o întâlnire la care să fie prezenți și reprezentanții companiei de furnizare a energiei electrice.

Citeste si:

Facebook Comments