Elena Vrajotis, primar cu acte în regulă

Astăzi a fost investită în funcție

Elena Vrajotis este primar cu acte în regulă a comunei Călărași! Astăzi, în prezența unui reprezentant al Instituției Prefectului dar și a unor invitați speciali a avut loc ședința de constituire a noului Consiliu Local al comunei Călărași. Evenimentul care a coincis cu marea sărbătoare a Sânzienelor a început la ora 10.00, cu intonarea imnului de stat al României.

Ședința a fost una liniștită, consilierii votând aproape la fiecare proiect de pe ordinea de zi în unanimitate. Din cei 13 consilieri locali ai comunei Călărași nouă fac parte din grupul PNL, doi din grupul Alde și doi din grupul PSD. Rând pe rând fiecare ales local a depus jurământul de credință în fața auditoriului, pentru ca în final și Elena Vrajotis să facă acest lucru.

Viceprimar al comunei Călărași a fost ales Pavel Costea, care de altfel nu se afla la primul său mandat în acestă calitate. Odată constituit noul consiliul local 2016-2020, primarul comunei a vorbit si despre prioritățile sale din acest nou mandat.

Aleșii au ținut să le mulțumească tuturor celor care le-au acordat votul de încredere și le-au promis că în comuna Călărași se va continua procesul de dezvoltare, început acum opt ani de zile, când a fost aleasă pentru prima data Elena Vrajotis primar al acestei localități.

Și pentru că astăzi s-a desfășurat și festivitatea de premiere a școlarilor din comuna Călărași primarul Elena Vrajotis a ținut să felicite pe cel mai bun elev, Andrei Gabriel Puciu, un copil care a terminat clasa a VI, cu media 10.

Citeste si:

Facebook Comments