Elevii consumă alcool la balurile liceelor

Problemă sensibilă adusă în atenție în cadrul întâlnirii Autorității Teritoriale de Ordine Publică: elevii botoșăneni consumă băuturi alcoolice la balurile, organizate chiar de licee.

Afirmația a fost făcută de un profesor care este și membru ATOP. Cadrul didactic a cerut să se ia măsuri urgente în acest sens.

Membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică s-au întrunit miercuri la Prefectură pentru a aproba planul strategic pentru anul 2017. După ce președintele ATOP a lecturat strategia au apărut și criticile.

Unul dintre membrii structurii l-a acuzat pe Gheorghe Nazare de plagiat.

S-a făcut practic o copiere a unui plan de la nivel central fără a fi particularizat în vreun fel și pliat pe problemele județului Botoșani.

S-a adus în discuție și faptul că ar trebui solicitați mai mulți bani din bugetul Consiliului Județean pentru ATOP. Iar aici a urmat un lung șir de contraziceri.

La capitolul diverse unul dintre membrii ATOP a adus în discuție un subiect extrem de grav. Elevii botoșăneni consumă nestingheriți alcool la evenimente organizate chiar de unitățile școlare în care învață.

În cadrul întâlnirii s-a adus în discuție și faptul că traficul din Botoșani este extrem de sufocat iar semnalizarea rutieră lasă de dorit. Membrii ATOP urmează să se întâlnească și miercuri pentru a aproba planul strategic pe anul 2017.

Citeste si:

Facebook Comments