Este nevoie de cardiologi!

Pe secție sunt doar patru specialiști

Spitalul Județean ”Mavromati” are în continuare, mare nevoie de medici cardiologi. Cei patru medici cardiologi abia fac față numărului mare de solicitări din partea botoșănenilor care suferă de afecțiuni ale inimii. Acesta este și motivul pentru care majoritatea programărilor sunt anulate pentru un moment.

Medicii sunt nevoiți să susţină atât secţia şi urgenţele, cât şi consultaţiile în ambulatoriu. Sefii spitalului caută în continuare specialişti şi promit că până la sfârşitul acestui an vor mai aduce unu sau chiar doi medici pentru a reuşi să rezolve programările ce sunt de mult în aşteptare.

Totodată, mai spun reprezentanții celei mai mari unități spitalicești din județ, va fi înnoită și aparatura pe acestă secție. VA fi achiziționat un ecograf performant dar şi mai multe holtere EKG.

Din păcate situaţia de pe Sectia de Cardiologie nu este singulară. Deficit de personal există în tot Spitalul Mavromati.

Pentru a face față așa cum se cuvine solicitărilor ar mai fi nevoie de 30 de medici şi de peste 300 de asistenţi medicali.

Citeste si:

Facebook Comments