VIDEO! Este OFICIAL: Cosmin Andrei, candidatul PSD la Primăria Botoșani

Este oficial: Cosmin Andrei va candida din partea PSD la Primăria Botoșani. Vicele de la municipiu, a fost de altfel și singurul care s-a înscris în competiția internă a partidului pentru această funcție. Urmează ca în următoarea perioadă, social democrații să își nominalizeze și candidatul pentru șefia Consiliului Județean.

Anunțul privind desemnarea lui Cosmin Andrei candidat la Primăria municipiului Botoșani ,a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PSD de către deputatul Marius Budăi.

Cosmin Andrei a fost și singurul social democrat care și-a manifestat dorința de a candida pentru această funcție. Acesta se află la al doilea mandat de viceprimar. Deocamdată, nu s-a luat o decizie în ceea ce privește desemnarea unui candidat la președinția Consiliului Județean. Potrivit social democraților ei vor trebui să aleagă între trei doritori.

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici a criticat în cadrul conferinței de presă modul în care se negociază funcția de prefect a județului dar și faptul că liberalii consideră mai important schimbarea unor directori de instituții deconcentrate decât să clarifice situația de la Prefectură.

Liderul PSD a vorbit și despre vizita vicepremierului României, Raluca Turcan la Botoșani și a criticat faptul că acesta ar fi venit cu temele nefăcute. Și, deși este botoșăneancă, nu știe că drumul Botoșani Târgu Frumos nu este drum județean.

Social democrații au mai anunțat că la mijlocul lunii ianuarie vor face un nou bilanț al investițiilor la nivelul județului, pentru a vedea evoluția acestora din fiecare localitate.

Citeste si:

Facebook Comments