Etapă a Campionatului național de tenis la Botoșani

Au venit 160 de sportivi

Printre cei mai buni jucători ai tenisului de masa au venit la Botoșani. Sâmbătă, în Sala Polivalentă «Elisabeta Lipă» a avut loc o etapă a Campionatului național de tenis de masă AmaTur de tip A. Startul competiției s-a dat sâmbătă dimineață, începând cu orele 9, și, timp de 12 ore, cei 160 de sportivi din țară ai jucat pentru trofeu și medalii, dar nu în ultimul rând pentru punctele din clasament.

Cei peste 160 de sportivi au venit din Botoșani, Suceava, Bistrița, Neamț, Vâlcea, Buzău. Circuitul AmaTur România este alcătuit dintr-un lanț de turnee de tenis de masă, organizate în mai multe localități ale țării și pe mai multe nivele de reprezentare – locale, zonale și naționale – care apoi se încheie cu un Turneu Final.

În acest moment turneul Amatur, pentru amatori, este de tip A, iar organizatorii își doresc ca de la anul să organizeze un turneu de tip A plus, care este cel mai valoros ca punctaj

Circuitul urmărește atragerea iubitorilor tenisului de masă, simpli, pasionați sau foști sportivi de performanță, care doresc să-l practice în mod organizat, la nivel local sau național.

Citeste si:

Facebook Comments