Eveniment cultural extraordinar la Botoşani

Vernisajul de Artă Naivă ‘’ Gheorghe Sturza’’

Weekend plin de culoare şi cultură la Botoşani. Zeci de artişti din întreaga ţară vor veni la sfârșitul acestei săptămâni la Botoșani, unde va fi organizat un important eveniment cultural. Este vorba despre salonul Naţional de Artă Naivă ‘’ Gheorghe Sturza’’.

Un vernisaj în cadrul căruia artiştii îşi vor expune lucrările de artă.

Deşi se află la cea de-a IV-a ediţie, evenimentul s-a bucurat de succes încă de la început. Vernisajul este organizat de către Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, în colaborare cu revista ‘’Galeria naivă’’ şi Muzeul Judeţean.

Expoziţia reuneşte artişti din toate judeţele ţării.

Aceştia îşi vor expune lucrările la Galeriile de Artă ‘’ Ştefan Luchian’’ Botoşani. Printre aceştia se numără: Ana Boţa, Gheorghe Ciobanu, Mihaela Damian, Ana Grunzu, Denisa Mihăilă, Dumitru Florea, Monica Păcurar şi mulţi alţii.

Scopul acestei manifestări este promovarea artei naive contemporane.Iubitorii de artă şi frumos sunt aşteptaţi în număr cât mai mare, la Galeriile de Artă ‘’Ştefan Luchian’’ din Botoşani. Aici este locul unde în data de 12 noiembrie , la ora 12 se va desfăşura vernisajul.

Citeste si:

Facebook Comments