VIDEO! Evenimente caritabile pentru micuțul Eric

Într-un oraș cu posibilități limitate, botoșănenii au dat dovadă că nu sunt indiferenți la suferința semenilor. Cazul lui Eric, băiețelul de trei ani, diagnosticat cu cancer, a sensibilizat mii și mii de oameni. Duminică, pe Pietonalul Unirii a avut loc o acțiune de strângere de fonduri, iar pe 8 iunie, oameni de bine organizează un concert caritabil cu artiști de renume la un restaurant din Botoșani.

Duminică, pe Pietonalul Unirii doi copii de vârsta lui Eric au purtat pe brațe urne cu poza micuțului și i-au îndemnat pe cei mari să doneze. Le-au dat în schimb tricouri și le-au mulțumit cu un zâmbet. Mămici cu prunci în brațe au avut lacrimi în ochi și nu au ezitat să bage mâna în portofele. Oameni cu venituri modeste, oameni cu bani, tineri sau bătrâni, au dat dovadă de solidaritate.

Pe 8 iunie, la un restaurant de lux de pe Șoseaua Iașului, se va organiza un concert caritabil. Biletul de intrare este 170 de lei de persoană, iar banii vor ajunge în Turcia, pentru tratamentele lui Eric.

Băiețelul a fost supus la sfârșitul săptămânii trecute unei intervenții chirurgicale ce a durat 7 ore. Medicii au extirpat o parte a tumorii, iar operația a fost un succes. Urmează însă mai multe cure de citostatice, iar costul unei singure cure variază între 6.000-10.000 de euro, de aceea este mare nevoie de bani.

Biletele au fost deja puse în vânzare la restaurantul de pe Șoseaua Iașului.

Citeste si:

Facebook Comments