VIDEO! Exemplul unor oameni de nota 10

Se spune că atunci când se ajunge la nunta de aur, căsnicia a ajuns la perfecțiune, chiar la desăvârșire. Nu întâmplător este nunta de aur. Aurul înseamnă lumină, cunoaștere și viață veșnică dar și dragoste.

Au trăit, și cel mai important, încă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care ține de cinci decenii. Drumul vieții în doi a fost o binecuvântare.

Doamna Florica și domnul Gheorghe au alcătuit o familie în urmă cu jumătate de secol. Ea avea doar 18 ani iar soțul 24. Anii s-au așternut frumos peste ei. Spun că iubirea nu a fost pe planul principal decât la debutul relației. Au primat în schimb înțelegerea și respectul.

Au marcat un moment important al vieții, la Primărie. Comunitatea i-a răsplătit simbolic pe acești oameni exemplu cu o diplomă specială, un cec cu valoare de 500 lei şi evident, un buchet de flori.

Motivul bucuriei și al mândriei sunt acum nepoții. Le-au călăuzit pașii și îi îndrumă pe un făgaș frumos al vieții. De lângă doamna Florica, soțul asculta cu zâmbet pe chip vorbele femeii lângă care și-a trăit 50 de ani din viață. Aproba tot ce jumătatea lui ne-a povestit fără să o întrerupă.

Ei sunt un exemplu demn de urmat iar pentru asta ne înclinăm în fața lor.

Citeste si:

Facebook Comments