Familie fetițelor moarte în incendiu de la Cordăreni, ajutată de consăteni

Familie fetițelor moarte în incendiu de la Cordăreni, ajutată de consăteni

Drama familiei Mocanu din comuna Cordăreni, cea care și-a pierdut două fetițe în incendiul ucigător de sâmbătă seară a impresionat întreaga comunitate.

Oamenii au sărit în sprijinul tinerei familii, greu încercate de soartă cu ce au putut. Primarul comunei Constantin Dumitraș s-a implicat personal în ajutorarea familiei și a contribuit la înmormântarea celor două fetițe, de 3 și patru ani care și-au pierdut viața.

Totodată, Constantin Dumitraș, împreună cu localnicii din Cordăreni vor strânge fonduri pentru a cumpăra o nouă locuință și pentru a le oferi un acoperiș deasupra capului tinerei familii.

Vă reamintim că în seara zilei de sâmbătă un incendiu izbucnit la locuința unei familii din comuna Cordăreni a curmat viața a doua copile. Micuțele au murit intoxicate cu monoxid de carbon, în timp ce dormeau pe cuptor.

Părinții micuțelor se aflau într-o anexă a gospodăriei și luau masa împreună cu bunicul. Când au văzut vâlvătaia în camera fetițelor au încercat să le salveze, însă, din păcate a fost în zadar.

Citeste si:

Facebook Comments