VIDEO! Familie ținută sub teroare de un fermier

Un administrator de stână a băgat spaima într-o familie din localitatea Horodiștea.Totul a început după ce unul dintre membrii familiei a fost cooptat să lucreze la stâna lui Luigi Ionescu din Răchiți. Luni de zile, familia nu a știut nimic de existența ciobanului până au auzit că bărbatul este ținut prizonier la stână și au plecat după el. De frică, oamenii au cerut sprijinul Poliției, dar au ajuns să fie amendați pentru că ruda lor a declarat, de frica lui Luigi Ionescu, că nu a fost ținut cu forța.

Terorizați și speriați, oamenii se tem acum pentru viața lor. Familia din Horodiștea trăiește cu frica în sân din cauza fermierului Luigi Ionescu. La începutul acestui an, un membru al familiei a fost abordat de un individ care l-a întrebat dacă nu dorește să muncească ca cioban la o stână din Răchiți. Bărbatul ar fi acceptat dar fără să știe că îl aștepta o perioadă de coșmar. Câteva luni de zile, familia nu a mai știut nimic de el până au aflat că la stână, omul este tratat ca un sclav și au hotărât să meargă să îl caute și să îl aducă acasă.

În cursul zilei de luni, membrii familiei au luat legătura cu polițiștii de teamă să nu pățească ceva și însoțiți de către aceștia, au mers la stână în căutarea ciobanului dispărut. Ajunși la fața locului, bărbatul a declarat, de frică, ca nu a fost reținut împotriva voinței sale. În cele din urmă, oamenii legii au aplicat o sancțiune de 1.000 lei iar ciobanul a fost luat acasă de către familie.

Oamenii se tem acum de faptul că fermierul Luigi Ionescu s-ar putea răzbuna pentru cele întâmplate. 

 

Citeste si:

Facebook Comments