Fără apă în tot orașul

Întreruperea va fi la începutul lui aprilie

Timp de 48 de ore nu va fi apă la robinete în municipiile Botoșani și Dorohoi. Întreruperea va fi necesară vederea realizării unor lucrări la proiectul de la magistrală de la Leorda. Directorul executiv de la Nova Apaserv, Gabriel Cârlan, a precizat că data la care va fi oprirea generală a apei se va stabili în urma unor discuții ce vor avea loc între Executivul Consiliului Județean și cei de la societatea de distribuție.

Mutarea de la conducta veche la cea nouă va necesita oprirea apei. Se va încerca o operațiune cât mai rapidă. Însă constructorul va fi cel care va stabili data întreruperii. După care urmează ca să se ia o decizie împreună cu Executivul Consiliului Județean și cu cei de la Nova Apaserv.

La ora actuală investiția de la Leorda a fost realizată în procent de 60%. Conducerea Nova Apaserv a mai precizat că, după finalizarea lucrărilor, municipiul Botoșani nu va mai avea probleme din cauza acelei alunecări și că ar trebui să nu mai fie întreruperi accidentale, în afară de cele prevăzute.

Citeste si:

Facebook Comments