Fără inimă! A mutilat un câine pentru că…l-a trezit din somn

Agresorul este cercetat penal

A mutilat un câine pentru că…l-a trezit din somn. S-a întâmplat în noaptea de 15 spre 16 aprilie, în comuna Mihălășeni, când un individ de 32 de ani a bătut fără milă un câine, provocându-i numerose leziuni animalului atât la nivelul membrelor cât și a ochilor.

Se pare că individul s-a răzbunat pe patruped pentru că acesta l-ar fi trezit din somn. Animalul, care avea stăpân, s-ar fi eliberat din laț și ar fi ajuns în curtea bărbatului de 32 de ani care l-a capturat. Agresorul a fost reclamat la Poliție de către stăpânul patrupedului, un tânăr de 23 de ani din satul Păun. Acesta le-a spus oamenilor legii că bărbatul de 32 de ani i-a provocat suferințe fizice și psihice câinelui său, pe care l-a lovit cu un băț, iar apoi i-a provocat mai multe plăgi tăiate.

Cercetările efectuate au stabilit că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, câinele din gospodăria tânărului s-a eliberat din laţ şi a ajuns într-o grădină din apropierea casei, unde a fost capturat de individul de 32 de ani. Acesta din urmă i-a provocat multipe leziuni la nivelul membrelor şi al ochilor, motivând că patrupedul l-ar fi trezit din somn.

Polițiștii au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de provocarea de suferințe fizice și psihice prin lovirea animalelor.

Citeste si:

Facebook Comments