Fără inimă! Bărbat acuzat că chinuie și ucide câini fără stăpân

Le arunca cadavrele la întâmplare

Fapte incredibile, de o cruzime greu de imaginat, au avut loc chiar în municipiul Botoșani, în cartierul Tulbureni. Un bărbat de 64 de ani este acuzat că ucide fără milă câinii fără stăpân, iar mai apoi le aruncă leșurile pe câmpurile oamenilor din zonă.

Individul, se pare, prindea necuvântătoarele, prin metode numai de el știute. Iar mai apoi, cu sadism, le executa. Sătui să asiste la asemenea grozăvii, oamenii au alertat autoritățile. Vă avertizăm că mărturiile localnicilor sunt de-a dreptul șocante și vă pot afecta emoțional.

Ultima lui astfel de faptă a săvârșit-o în urmă cu câteva zile. Un cățel, s-a prins în una din capcanele puse el și a fost ucis. După ce i-a fost luată viață, animalul a fost aruncat pe un câmp aflat la doar câțiva metri de casele vecinilor.

Vecinii sunt efectiv șocați de cruzimea de care poate da dovadă un om și cum poate fi capabil să ucidă necuvântătoarele neajutorate.

Oamenii din zonă sunt extrem de nemulțumiți și de faptul că după ce individul ucide fără milă animalele, le aruncă cadavrele pe unde apucă. La fel cum face și cu animalele din curte care mor. Localnicii spun că, mai ales vara mirosul este insuportabil, și mai grav este că leșurile în descompunere reprezintă un real pericol pentru ei.

Și pentru că nu au mai suportat să asiste la astfel de grozăvii, oamenii au alertat Poliția Locală.

A recunoscut-o fără probleme și fără mustrări de conștiință. Însă din păcate, polițiștii locali nu au putut decât să aplice o amendă pentru că a aruncat cadavrele animalelor pe câmpurile oamenilor. O amendă de doar 400 de lei.

Bărbatul nu va scăpa însă atât de ușor. Pentru că faptele sale sunt extrem de grave, polițiștii locali au înaintat cazul Poliției municipiului Botoșani care va deschide o anchetă.

Citeste si:

Facebook Comments