Fără permis şi cu o maşină furată a provocat un grav accident rutier

Accident grav în fața școlii numărul 11 din municipiul Botoșani.

Două persoane au ajuns la Spital, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un eveniment rutier produs de un tânăr fără permis cu o mașină furată.

Trei mașini au fost avariate în urma impactului.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă pe Calea Naţională înaintea intersecţiei cu strada Octav Onicescu. Un autoturism Toyota staţiona regulamentar la semafor. În spatele său se mai afla un autoturism Opel.

Acesta a fost însă izbit, din spate, de un alt autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, care nu a respectat distanța regulamentară. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul Opel a fost proiectat în Toyota.

La momentul producerii accidentului în cel de-al doilea autoturism se aflau două persoane care au avut nevoie de ajutor. Martorii la accident au sunat la 112. În câteva minute, o ambulanţă a sosit la faţa locului pentru a prelua răniţii şi a-i duce la spital.

Una dintre rudele celor implicați în evenimentul rutier a venit într-un suflet pentru a vedea dacă fratele său este rănit sau nu.

Acesta spune că nimeni nu vrea să îi spună ce s-a întâmplat de fapt la acest accident. Se teme ca nu cumva viaţa fratelui său să fie în pericol.

Echipajul de poliţie sosit şi el la locul producerii accidentului a efectuat măsurători şi a constatat că bărbatul răspunzător de producerea accidentului nu deţinea permis de conducere iar masina fusese furată.

Poliţistii botoşăneni au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate circumstanţele producerii accidentului.

Citeste si:

Facebook Comments