VIDEO! Fascinați de iluziile de la muzeu

Sute de copii au vizitat până acum Muzeul Iluziilor, locul unde au avut ocazia să experimenteze limitele simţurilor corpului uman. Conceptul este al unei asociaţii din Cluj, este unic în România şi a ajuns la Botoşani săptămâna trecută, cu globuri de sticlă, oglinzi fermecate şi multe alte iluzii optice.

Printre ele şi în faţa organizatorilor, miucţii nu s-au lăsat intimidaţi. Ba chiar din contră, au spus că e ştiinţă, nu magie.

Cel mai mult s-au entuziasmat la patul de cuie şi la oglinzile de mari dimensiuni ce deformează realitatea din jur. Însă nici tablourile mari, tridimensionale sau generatorul adus de la Cluj n-au rămas neobservate. Şi în timp ce unii au rămas fascinaţi de-a dreptul, alţii au fost mândri că ştiu despre ce e vorba şi nu pot fi păcăliţi aşa uşor.

Organizatorii sunt în turneu prin toată ţara iar la Botoşani s-au gândit să stea până pe 29 aprilie. Au de gând să revină, mai ales că numărul exponatelor creşte în continuu şi reuşesc să aducă zâmbete şi curiozitate pe chipurile copiilor.

 

Citeste si:

Facebook Comments