FC Botoșani a câștigat cele mai multe dueluri

FC Botoșani pe primul loc într-un top realizat de firma InStat și publicat pe siteul Ligii profesioniste de Fotbal. Este vorba de clasamentul duelurilor câștigate pe meci. Potrivit acestor date, FC Botoșani ocupa prima poziție a clasamentului, având cea mai bună medie înregistrată la capitolul dueluri. Astfel în cele 23 de etape disputate până acum, elevii lui Cristi Pustai au câștigat 105 dueluri pe meci, dintr-un total de 215. În acest clasament FC Botoșani este urmată de echipa Petrolul Ploiești și CSMS IAși, fiecare cu câte 103 dueluri câștigate pe meci. FC Botoșani stă bine și la capitolul dulelurilor câștigate în atac. 55 pe partidă.

Roș-alb-albaștrii se clasează pe a treia poziție a unui clasament al deposedărilor. Media botoșănenilor este de 20 de deposedări pe meci.

”Această statistică arată că echipa noastră este una luptătoare, că jucătorii pun, cum se spune, piciorul la minge. De asemenea pot spune că statistica arată că ei au determinare, devotament şi dârzenie, cum le cer eu mereu înaintea meciurilor”, a declarat pentru Monitorul de Botoșani, președintele clubului, Cornel Șfaițer.

Citeste si:

Facebook Comments