FC Botoșani a venit cu un punct de la Chiajna

FC Botoșani a venit cu un punct de la Chiajna. Plecată cu gândul de a răzbuna umilinţa din turul play-out-ului şi de a-şi consolida locul patru în clasamentul play-out-ului, FC Botoşani şi-a atins marți seară obiectivul, remizând, 1-1, cu Concordia.

Ilfovenii au început mai bine meciul şi au deschis scorul în minutul 29, prin Marius Pena. Jucătorii FC Botoşani au ieşit de la cabine cu o altă atitudine, iar acest lucru s-a văzut imediat pe tabela de marcaj. După 13 pase consecutive, Nicolae Muşat l-a învins pe Cristi Bălgrădean cu o lovitură de cap din şase metri. El a fructificat astfel o centrare de manual a lui Radoslav Dimitrov, în urma unei faze create de Gonzalo Cabrera.

Mulţumiţi de rezultatul de pe tabelă, botoşănenii au gestionat bine actul secund, atingându-şi obiectivul în ciuda unui final incendiar în care s-a jucat cu garda jos, Fernando Carralero şi Artem Milevski având pe conştiinţă ratări monumentale în ultimul minut al partidei.

Adrian Falub, antrenorul Chiajnei a considerat nedrept rezultatul final cu care s-a încheiat partida şi a taxat antijocul pe care FC Botoşani l-a făcut pe finalul meciului.

În urma punctului obţinut la Chiajna, FC Botoşani a acumulat 28 de puncte, consolidându-şi locul patru în clasamentul play-out-ului. Cu patru etape înaintea finalului acestui sezon, elevii lui Leo Grozavu au trei puncte distanţă faţă de Chiajna şi şase faţă de FC Voluntari echipă aflată pe loc de baraj.

În etapa a XI-a a play-out-ului din cadrul Ligii 1, FC Botoșani joacă cu CSU Craiova, luni seară, începând cu ora 2030, pe Stadionul Municipal.

Citeste si:

Facebook Comments