FC BOTOȘANI – Eskisehirspor 1 1

Prima remiză a botoșănenilor

FC Botoșani a terminat la egalitate partida amicală disputată ieri seară în companiei echipei aflată pe locul 17 în campionatul Turciei, scor 1 la 1. Turcii au deschis scorul în minutul 19, prin fostul jucător al echipei Petrolul Ploiești Jeremy Bokila. Botoșănenii au reușit egalarea în minutul 32 al partidei prin Petre Ivanovici care o primit o pasă de la Cassado după o superbă acțiune de atac a botoșănenilor. Deși a fost un meci disputat , cu multe faze frumoase și oacazii de ambele părți, meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Tehnicianul Cristi Pustai a început cel de-al patrulea amical din Antalya cu următorul 11. În poartă Iliev, PAtache, Plămadă, Ichim, Mușat, Cassado, Cucu, Golofca, Cabrera, Ivanovici și Bujor. Pe parcursul partidei, Cristi pustai I-a mai introdus în teren pe Cuedan, Jamali, Tomozei și Hadnagy.

”A fost un test foarte reuşit împotriva unei echipe foarte bune care va lupta cu şanse reale de a se menţine în prima ligă din Turcia. Am văzut angajament, acţiuni foarte bune şi de o parte şi de alta şi multe realizări. Ceea ce mă bucură cel mai mult este că am ieşit cu bine din această serie pe care am avut-o până acum şi nu am avut accidentări. Să sperăm că vom termina cu bine acest stagiu din Turcia şi ne vom întoarce cu tot lotul valid acasă”, a declarat pentru siteul oficial al clubului, președintele Cornel Șfaițer.

În următorul meci amical, care va avea loc pe 5 februarie, FC Botoșani va întâlni echipa clasată pe locul 8 din prima ligă a Slovaciei.

Citeste si:

Facebook Comments