FC Botoșani lăudată de presa națională

FC Botoșani-Poli Timișoara 6-1

Succesul jucătorilor de la FC Botoșani a fost lăudat și în presa sportivă din țară. Dar mai ales aceasta a ținut să remarce că duetul de antrenori Bejan-Bordeianu a reușit să coordoneze echipa “ca la carte”.

Așadar, cei doi antrenori, Alin Bejan și Alin Bordeanu, au pregătit meciul ofensiv încă din primul minut, folosind sistemul 4-3-3, cu Hadnagy, Fulop și Ivanovici în față. Chiar și după scorul de 2-1 în favoarea gazdelor, cei doi antrenori nu s-au retras, așa cum ar fi făcut fostul tehnician, ba dimpotrivă, l-au scos pe Hadnagy și l-au introdus pe Matulevicius și după doar un minut acesta a marcat. Apoi au fost aruncati pe teren Carralero și Bujor, ambii atacanți. Spaniolul a dat două pase de gol, iar Bujor a revenit în Liga 1 cu un gol. Gazeta Sporturilor, publicația care acordă note jucătorilor și antrenorilor, a notat cuplul Bejan-Bordeanu cu 9, una dintre cele mai mari din Liga 1 din acest sezon.

Jocul echipei FC Botoșani coordonat de Alin Bejan și Alin Bordeianu a fost lăudat și de antrenorul de la ACS Poli Timișoara, Petre Grigoras.

Chiar dacă după acest meci cei doi au crescut ca valoare, totuși ei au dat dovadă de multă modestie. Alin Bordeanu a spus clar că toată strategia echipei a fost gândită împreună cu Alin Bejan și că deciziile nu au fost luate de unul singur.
În acest moment, FC Botoșani se află pe locul 5 cu 20 de puncte în clasamentul play-outului a Ligii 1.

Următorul meci al echipei FC Botoșani va avea loc luni, 11 aprilie, la ora 18:00, cu CSMS Iași.

Citeste si:

Facebook Comments