FC BOTOȘANI – PETROLUL PLOIEȘTI 1 – 0

S-au îngălbenit de supărare

Debut cu dreptul pentru FC Botoșani în play-out-ul Ligii I. Echipa antrenată de Cristi Pustai s-a impus la limită, scor 1 – 0, în partida disputată, vineri seară, pe teren propriu, în compania formației Petrolul Ploiești. Deși au întâlnit lanterna roșie, elevii lui Cristi Pustai nu au avut parte de un meci facil.

Aflați și ei în foame de puncte, ”lupii galbeni” s-au luptat pentru a obține măcar un punct. Ocaziile au fost puține la ambele porți, iar la pauză cele două echipe au plecat la cabine fără a înscrie vreun gol. Și a doua repriză a fost una fadă, lipsită de ocazii. Botoșănenii au reușit să deschidă scorul în minutul 72 al partidei, când Gabriel Vașvari a transformat un penalty după un henț comis de Begiorgi. Până la finalul meciului nu s-au mai înregistrat faze spectaculoase și FC Botoșani – Petrolul Ploiești se termină 1 -0.

În urma acestui rezultat, roș-alb-albaștrii acumulează 16 puncte, iar Petrolul rămâne pe ultima poziție a clasamentului cu doar 4 puncte. În etapa următoare, pe 12 martie, FC Botoșani va face deplasarea la Voluntari.

Citeste si:

Facebook Comments