FC Botoșani, umilită la Cluj

Clujenii au marcat de șase ori

FC Botoșani a fost umilită la Cluj. CFR, mai tare decât Simona Halep. Clujenii au învins FC Botoșani cu 6-0, scor neîntâlnit nici în partida de Fed Cup a României, titrează jurnaliștii de la Prosport.

Teoretic, acest meci trebuia să fie unul relaxant pentru ambele echipe. CFR Cluj nu avea deloc emoții în ceea ce privește retrogradarea, iar FC Botoșani se mai liniștise un pic, mai ales după venirea lui Leo Grozavu pe banca tehnică. Se pare, însă, că oaspeții au venit prea relaxați fiindcă nu se prea găseau pe teren.

A venit apoi minutul 14, când Nouvier cade în careu, după ce a fost lovit de Tomozei. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Bud fără nicio problemă, reușind primul gol. Din acest moment a început coșmarul pentru FC Botoșani. Bud a profitat de respingerea eronată a lui Plămadă şi a realizat dubla în minutul 26. Nerăbdători să intre în pauză, elevii lui Leo Grozavu au mai reușit o performanță. În cele trei minute de prelungiri au mai încasat încă două goluri. Juan Carlos Ruiz a marcat cu un șut de manual de la 16 metri în minutul 45+1, iar apoi, după centrarea lui Nouvier, Carlos a marcat cu o reluare din întoarcere în minutul 45+3.

După pauză, oaspeții au încercat să repare ceva din umilința suferită în prima repriză, dar în zadar. În minutul 53, Carlos dă o pasă în gura porții lui Nouvier, care marchează liniștit, mărind astfel diferența pe tabela de scor. Dar această umilință a botoșănenilor avea să continue.

În minutul 68, în urma unui corner, Cristian Lopez marchează și el. Această înfrângere umilitoare suferită de FC Botoșani pune în dificultate echipa, în condițiile în care Concordia Chiajna a câștigat partida cu FC Voluntari și a urcat pe locul 5,în fața botoșănenilor care acum sunt pe locul 6.

Citeste si:

Facebook Comments