FC Voluntari – FC Botoșani 1-1

Punct pierdut în prelungiri

FC Botoșani a terminat la egalitate partida disputată, sâmbătă seară, în compania formației FC Voluntari, scor 1-1. Elevii lui Cristi Pustai nu au reușit să obțină cele trei puncte, deși aveau meciul în mână și au fost la doar câteva minute de victorie. Botoșănenii au deschis scorul în minutul 51 al partidei, prin Dan Roman, care a înscris cu capul. Ilfovenii restabilesc egalitatea pe tabela de marcaj în minutele de prelungire, prin rezerva Adrian Bălan.

Prima mare ocazie a meciului a fost notată în minutul 30 al partidei, când botoșăneanul Bordeianu reia de la 25 de metri, însă balonul șutat de acesta lovește bara ilfovenilor. La trei minute după acestă ocazie, gazdele cer penalty, după ce Ngdaeu ar fi atins mingea cu mâna în careu, însă centralul Colțescu, lasă jocul să continuie. Înainte de pauză, ilfovenii au șansa de a deschide scorul, însă execuția lui Iorga este parată de portarul botoșănean, Pleșca.

După pauză, oaspeții se întorc mai hotărâți de la cabine , iar în minutul 51, Dan Roman, reușește deschiderea scorului. Ocaziile nu au lipsit la niciuna dintre cele două porți. Pentru Voluntari a rata Tudorie, iar pentru botoșăneni Bordeianu și Fulop. Soarta meciului a fost decisă de schimbarea antrenorului Ionel Ganea, care l-a introdus în teren în minutul 68 al partidei pe Adrian Bălan Acesta a reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 91.

”Am condus și am primit un gol foarte ușor. Până la urmă golurile se primesc pe greșeli. Sper ca la un moment dat să se întoarcă aceste lucruri că parcă suntem urmăriți de ghinion. Rezultatul de pe tabelă este întotdeauna cel echitabil.Am avut șansă să înscriem și am avut jocul la discreție în anumite situații, veneam cu un plus de moral, veneam bine pe contraatac. Și în ultimile secunde am avut o situație și putea să se termine foarte bine. Ne mulțumim și cu un egal”, a declarat la finalul jocului pentru Look TV, tehnicianul Cristi Pustai.

De cealaltă parte, FC Voluntari a criticat prestația centralului Sebastian Colțescu, pe care îl acuză că nu a acordat două lovituri de pedeapsă pentru ilfoveni.

”Colțescu m-a nemulțumit, dar nu-i zic nimic, că e oltean de-al meu. A avut de două ori să dea 11 metri, dintre care unul doar să ai orbul găinilor sau ceva cu capul să nu vezi că o ia cu mână”, a declarat președintele de onoare al FC Voluntari, Dumitru Dragomir.

Citeste si:

Facebook Comments