Femei snopite în bătaie pentru un pumn de bani

Panica și teama au pus stăpânire pe orașul Botoșani!

Trei femei au ajuns la spital după ce au fost snopite în bătaie de mai mulți indivizi încă necunoscuți.

Aceștia au deposedat victimele de bunurile pe care le aveau asupra lor și lăsate să zacă în voia sorții. Alte două femei au rămas fără bunuri.

Municipiul Botoșani fierbe după ce mai mulți indivizi au băgat spaima în oameni. În mai puțin de 24 de ore cinci femei au ajuns la spital în stare gravă, pline de sânge și vânătăi. Agresorii, care au dat dovadă de o cruzime ieșită din comun, acționau după lăsarea serii pe străzi slab luminate.

Prima victimă a huliganilor a fost o bătrână de 80 de ani.

S-a întâmplat pe 14 decembrie, chiar când femeia vroia să intre în apartamentul său de pe strada Gheorghe Avrămescu. Era ziua în amiaza mare, aproape de ora 15.00. Era o zi obișnuită pentru bătrâna liniștita care tocmai își făcuse cumpărăturile. Femeia își amintește cu groază de clipele de coșmar pe care le-a trait.

O altă victimă a agresorilor povesteşte că joi seară a fost la un cabinet de lângă piaţă să îşi facă o rază, apoi şi-a luat medicamentele şi a luat un taxi de lângă biserica Sfântul Gheorghe pentru a merge acasă.

Nu mai avea decât 100 de metri până la locuinţă după ce coborâse din taxi şi indivizii au atacat-o.

I-au dat în cap, nu ştie însă cu ce. Spune că i-au luat geanta cu totul. În acel moment a ţipat şi trigătul de ajutor a fost auzit de un vecin.

De pe un pat de spital o altă femeie se chinuie să vorbească și abia îşi poate ţine ochii deschişi. Spune că a ieşit să facă câteva cumpăraturi. Când s-a întors înapoi a trecut pe lângă Peco, s-a întors şi nu a zărit pe nimeni în urma ei.

Pe la mijlocul străzii însă a observat o umbră în spatele ei. Când a vrut vsă vadă cine era s-a trezit cu o ploaie de lovituri în cap şi în spate.

Fiul femeii este în stare de șoc. Îi vine greu să își privească mama efectiv difugurată.

Cel mai probabil toate cele trei tâlhării au fost comise de aceleași personae. Iar polițiștii sunt încă pe urme lor.

 

Citeste si:

Facebook Comments