VIDEO! Femeia bătută cu ciocanul, transferată la Iași

Femeia bătută cu ciocanul de concubin a fost transferată la Iași. Elena Cercel, de 50 de ani din localitatea Băiceni, a ajuns ieri după amiază în stare extrem de gravă la spitalul din Botoșani, după ce a fost bătută fără milă de bărbatul cu care locuia cu un ciocan.Individul care a dat dovadă de o violență ieșită din comun, și-a pus mai apoi capăt zilelor.

Salvarea aeriană a aterizat ieri după amiază la Botoșani pentru femeia de 50 de ani snopită în bătaie de concubin. Când a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, medicii au constatat că starea Elenei Cercel era critică și au decis să o transfere la un spital din Iași. Femeia prezenta policontuzii prin agresiune, în urma multiplelor lovituri de ciocan pe care le-a primit.

Elicopterul SMURD a aterizat la unitatea Militară de pe strada Petru Rareș și a preluat victima.

Cumplita întâmplare a avut loc ieri după amiază în localitatea Băiceni din comuna Curtești. Concubinul femeii, un individ de 57 de ani care a fost eliberat din penitenciar la sfârșitul anului trecut, a lovit-o fără milă, și mai apoi s-a spânzurat în casa în care cei doi locuiau. Individul a fost condamnat la închisoare pentru o crimă pe care a comis-o acum mai bine de două decenii.

Citeste si:

Facebook Comments