Femeia târătă pe trecerea de pietoni, transferată la Iași

Victima accidentului de circulație ce a avut loc ieri, pe trecerea de pietoni din fața sediului Serviciului de Permise a fost transferată la Iași.

Femeia în vârstă de 63 de ani a fost diagnosticată de medicii botoșăneni cu pneumotorax și traumatisme la nivelul coloanei cervicale și torace. După investigații medicii botășăneni au decis să o transfere la clinica de chirurgie toracică din centrul universitar Iași.

Vă reamintim că femeia de 63 de ani ajuns în starea gravă la Spital după ce a fost, efectiv târâtă sub o mașină. Femeia se afla pe trecerea de pietoni și traversa strada dinspre biserica Sf. Ilie spre Serviciul de Pașapoarte, când a fost acroșată și târâtă sub mașina câțiva metri de un autoturism Dacia Logan, condus de un tânăr de 27 de ani. Remus Onofrei le-a explicat oamenilor legii că circula dinspre strada Cuza Vodă spre strada Calea Națională, iar când a vrut să facă dreapta în fața Serviciului de Permise s-a asigurat la mașini și nu a observat pietonul care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii.

Victima a fost târâtă sub mașină câțiva metri și a fost nevoie de mai mulți bărbați pentru a ridica autoturismul și a scoate femeia de sub mașină.

Citeste si:

Facebook Comments