VIDEO! Femeile au prioritate la PSD

Aproape 100 de social democrați botoșăneni au participat sâmbătă la Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat. Au plecat din județul nostru două autocare pline ochi de membri PSD. Primari și șefi de instituții au mers să aleagă eșalonul doi de lideri ai partidului.

Singurul candidat botoșănean pentru o funcție de vicepreședinte al PSD, a fost senatorul Doina Federovici. Fără emoții, mâna de fier a PSD Botoșani a fost aleasă vicepreședinte al regiunii Nord-Est.

A fost fără doar și poate weekend-ul social democraților. Mii de membri PSD, s-au adunat din toate colțurile țării la Congresul Extraordinar. Premierul Viorica Dăncilă, susținută de Liviu Dragnea a devenit numărul doi în partid. S-a vorbit mult despre legile justiției și a plouat cu promisiuni pentru binele țării. După șapte ore social democrații și-au ales președintele executiv, secretarul general și vicepreședinții. Pentru fiecare regiune a țării s-au ales câte doi vicepreședinți. Fără contracandidat, Doina Federovici a tras lozul câștigător, este noul vicepreședinte al regiunii Nord Est.

Doina Federovici a făcut un apel la liderii tuturor partidelor politice pentru o bună cooperare în vederea implemntării proiectelor de dezvoltare a județului și a țării.

Până la jumătatea acstui an ar urma să aibă loc alegeri și pentru desemnarea președintelui Organizației Județene a PSD Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments