Feminitate pe două roţi

SKIRTBIKE la Botoşani

După o lungă aşteptare, cel mai iubit eveniment de către doamnele şi domnişoarele din Botoşani a avut loc ieri seară. Este vorba despre Skirtbike, eveniment aflat la prima ediție în orașul Botoșani. Iubitoarele de plimbări în aer liber s-au adunat la ora 18.00 în faţa Primăriei. Deşi iniţial întâlnirea trebuia să aibă loc pe 18 august, organizatorii au amânat-o. Motivul ? Ploaia şi frigul de afară le-au descurajat pe multe dintre participante.

Cu toate că vremea nu a fost atunci favorabilă, cele mai curajoase concurente au venit să facă o scurtă plimbare împreună. Au arătat că promovarea feminităţii se poate face în orice condiţii, atât plăcute cât şi mai puţin plăcute. Cel mai important lucru, a fost dorinţa de a se simţi bine şi de a-şi face noi prietene.

O singură problemă au întâmpinat reprezentantele sexului frumos. Aceea că micuţii veniţi pe biciclete nu aveau voie să se plimbe cu acestea. Totuşi pentru a nu strica bucuria şi nerăbdarea copiilor atât poliţiştii cât şi organizatorii le-au permis acestora să participe. Condiţia a fost ca părinţii să îi supravegheze pe micuţi pentru a nu exista incidente.

Sub atenta supraveghere a părinţilor dar şi a organelor de poliţie evenimentul s-a desfăşurat fără incidente. Ba mai mult la final, botoşănencele care au participat au fost premiate. Premiile au constat în produse cosmetice, abonamente la sala sau vouchere pentru înfrumuseţare.

 

Citeste si:

Facebook Comments