VIDEO! Festivalul Fericirii

Dans, muzică, explozie de culori și zâmbete de copii. Asa poate fi descrisă în cuvinte atmosfera de la Festivalul Happy Fest, zâmbet de copil. Aflat la cea de-a IV-a ediție, festivalul a adus în prim plan talentul și pasiunea pentru muzică a peste 300 de preșcolari.

Festivalul a fost organizat de Grădinița cu program prelungit Nr. 19 din municipiul Botoșani în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, Casa Corpului Didactic și Asociația Parents 19 din Botoșani.Locul întâlnirii a fost sala din incinta Casei Tineretului.

Pe scenă au evoluat peste 300 de copilași atât de la Grdinița Nr 19 cât și de la alte grădinițe din întreg județul. Micuții plini de energie au arătat botoșănenilor prezenți la eveniment cât de talentați sunt la dans tematic, dans modern și interpretare vocală.

Extrem de bine pregătiți micuții nu au plecat acasă cu mâna goală ci cu numeroase premii. La secțiunea Interpretare vocală, Tiana Pânzar de la Grădinița Nr 19,a câștigat trofeul.

Trofeul pentru cel mai bun dans modern i-a revenit Grădiniței 22.La fel de talentați au fost si preșcolarii de la Grădinița Nr 2 din Negreni care au dus acasă trofeul pentru cel mai bun dans tematic.

Scopul evenimentului a fost promovarea frumosului prin dans și muzică. Directorul Grădiniței Nr 19 spune că evenimentul a fost unul inedit prin numărul extrem de mare de copilași care s-au înscris.

Citeste si:

Facebook Comments