Fetita de 8 ani, din Botosani, violata de aproape 100 de ori, cu acceptul mamei sale. Ce primea femeia in schimb

Fetita de 8 ani, din Botosani, violata de aproape 100 de ori, cu acceptul mamei sale. Ce primea femeia in schimb

Caz incredibil petrecut intr-o comuna din judetul Botosani. O copila de 8 ani a fost violata de un barbat in varsta de 60 de ani cu acceptul mamei sale si al unei matusi.

Anchetatorii au stabilit ca fetita a fost abuzata sexual de nu mai putin de 95 de ori, intre vara lui 2014 si 2015. Suspectul, dar si cele doua femei au fost condamnati acum la inchisoare.

Copila face parte dintr-o familie sarmana si locuia impreuna cu mama, matusa, bunica si cei 4 frati. Chinul fetitei a inceput in urma cu 2 ani.

Atunci matusa acesteia a dus-o la un barbat din sat care ii promisese femeii alimente, daca il va lasa sa o abuzeze pe cea mica. De rusine, copila nu a povestit nimanui ce a patit. La scurt timp insa, chinurile au fost tot mai dese. Cuprinsa de remuscari, matusa s-a hotarat sa-i spuna totul mamei fetitei, insa culmea, aceasta nu s-a aratat deranjata, ba chiar a incurajat gestul.

Teribila fapta a iesit la iveala abia anul trecut in luna august. Atunci copila nu a mai rezistat si a povestit totul unei vecine care a sunat imediat la 112. Barbatul de 60 de ani a fost condamnat la 12 ani de inchisoare, matusa fetitei la 8 ani, iar mama acesteia la 14 ani si 6 luni de puscarie. Sentinta nu este insa definitiva.

Mama fetitei are 7 copii, dintre care 5 sunt minori. Ii creste cu ajutorul bunicii dupa ce barbatul ei a parasit-o. Oamenii spun ca totul s-a intamplat din cauza saraciei. Chiar daca mama si matusa copilei sunt condamnate, bunica copiilor le ia apararea.

Bunica: “Da eu nu stiu, am auzit ca se ducea acolo. Fata e vinovata, nu era cuminte si fugea dupa matusa ei. Ea nu are nicio vina. ”

Oamenii din sat spun ca au vazut-o pe fetita in zona in care locuia barbatul, insa nu si-au imaginat ce se petrecea, de fapt, in casa ororilor. In urma incidentului, cei 5 copii minori au ajuns intr-un centru, in grija statului. Fetita a avut parte de consiliere psihologica, iar acum, spun asistentii sociali, este mai bine.

Intre timp cei trei au fost condamnati la inchisoare, insa mai pot face apel.
 

Sursa: protv.ro

Citeste si:

Facebook Comments