Filme și muzică clasică într-un weekend cultural la Botoșani

Weekend simfonic și cinematografic la Botoșani.

Pasionații de cultură, muzică și filme de calitate, vor avea de ales între un concert simfonic și un o serie de producții românești sau dublate în română. Aventura culturală la Botoșani începe de vineri dimineață, cu un film pentru cei mici și continuă cu o premieră cinematografică românească dar și un concert simfonic comemorativ. Probabil cel mai așteptat moment de către cinefilii botoșăneni este prezentarea filmului românesc ”Dublu”.

Totodată iubitorii de muzică clasică au parte de un concert comemorativ dedicat pictorului Ștefan Luchian. Concertul este susținut de Filarmonica Botoșani la Casa de Cultură a Sindicatelor, vineri și va fi secondat și de o galerie de artă. Totodată muzicienii botoșăneni vor face o surpriză și bătrânilor de la căminul de la Leorda.

Weekendul cultural se va încheia cu un spectacol pentru cei mici la Teatrul Vasilache din Botoșani, ”Povestiri de buzunar”, spectacol ce va marca și încheierea stagiunii pentru actorii-păpușari. Vă reamintim totodată că de luni vor începe „Zilele Ștefan Luchian”,dedicate pictorului născut la Ștefănești în județul Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments