Florin Iordache şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru al Justiţiei

Florin Iordache şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru al Justiţiei

Florin Iordache şi-a anunţat, astăzi, demisia din funcţia de ministru al Justiţiei, după o discuţie avută cu premierul Sorin Grindeanu. Florin Iordache a avut cel mai scurt mandat de ministru din 1990 până astăzi.

Aşa cum vă spuneam, o să am o discuţie cu dânsul în seara asta sau mâine dimineaţă, iar mâine (joi – n.r.), după şedinţa de Guvern, o să vă anunţ ce decizie am luat. Vreau să am o discuţie cu el, decizia mea e luată. O să o vedeţi mâine. Vă spuneam că doresc să am o discuţie fie astăzi după-masă, fie mâine dimineaţă, decizia mea rămâne aceeaşi, dar vreau să am o discuţie şi legată de ceea ce a decis Curtea Constituţională astăzi”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri, la Parlament, întrebat dacă deciziile Curţii Constituţionale schimbă ceva în privinţa viitorului lui Florin Iordache la Ministerul Justiţiei, că hotărârea pe care urmează să o dea joi CCR este importantă, atât pentru PSD, cât şi pentru opinia publică, pentru reconstruirea adevărului despre ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile.

Citiți mai multe pe www.adevarul.ro

 

Citeste si:

Facebook Comments