VIDEO! Flutur: ”Nu eu dețin actele”

Aflat în conferinţă de presă, Cătălin Flutur, nu a întârziat să răpundă acuzaţiilor lansate de Cosmin Andrei în legătură cu recepţia unor lucrări de la Cornişa. Potrivit edilului, actele aduse în discuţie de viceprimar sunt la constructori şi pot fi solicitate oricând pentru a începe preluarea amfiteatrului, a patinoarului sau a terenurilor de sport.

Potrivit primarului, recepţia respectivelor clădiri cade întru-totul în sarcina comisiei pe care a numit-o şi în fruntea căreia se află Cosmin Andrei. Iar acesta ar trebui să solicite toate documentele de care are nevoie de la constructori diriginţi de şantier, nu de la el. Asta pentru că de fapt ei le au şi le ţin pe toate într-o cameră, gata oricând să le pună la dispoziţie.

Mai mult, edilul Botoşaniului îl contrazice din nou pe viceprimar, spunând că respectivele clădiri sunt funcţionale. Adică au utilităţile doar că racordarea canalizării nu este făcută. Iar o recepţie a lor fi extrem de bine-venită pentru că ar putea obţine mai repede autorizaţiile de funcţionare şi restul documentelor de care e nevoie.

Contrele au început săptămâna trecută, la o conferinţă, PSD, când viceprimarul a spus că edilul nu vrea să-i pună la dispoziţie nişte documente deşi le-a cerut în scris.

 

 

 

 

Citeste si:

Facebook Comments