Flutur: ”Nu suntem în pace politică”

A treia ședință de CL boicotată de social democrați

A treia ședință de Consiliu Local a fost boicotată de consilierii municipali de la PSD. Pe ordinea de zi a ședinței erau patru proiecte de hotărâre care prevedeau rectificarea bugetului local, prelungirea contractului de finanțare pentru Parcul de Agrement Cornișa, revocarea Hotărârii de Consiliu Local privind constituirea comisiilor de la concursul pentru directorii de școli și desemnarea unui reprezentant al CL în aceste comisii.

După scurta ședință, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a amintit celor prezenți în sala de ședință de cererea social-democraților de a se institui pace politică în Botoșani și de a se face administrație în interesul cetățenilor.

Următoarea ședință extraordinară a Consiliului Local Botoșani a fost programată pentru luni, 10 octombrie, la ora 10, dar cu numai două puncte pe ordinea de zi, respectiv rectificarea bugetului local și prelungirea contractului de finanțare pentru Cornișa.

Nu se precizează nimic despre comisiile pentru concursul din învățământ care se va desfășura săptămâna viitoare, unde social-democrații și-au impus propriii oameni, însă Hotărârea de Consiliu Local adoptată nu a primit viza de legalitate de la Instituția Prefectului.

Citeste si:

Facebook Comments