Flutur și Portariuc au mulțumit online

Flutur și Portariuc au mulțumit online

Câștigătorul alegerilor pentru Primăria Botoșani, Cătălin Flutur a ținut să le mulțumească tuturor botoșănenilor care i-au acordat votul de încredere și i-a asigurat că promisiunile din campania electorală vor deveni, în timp, fapte concrete. Cătălin Flutur a făcut aceste mulțumiri prin intermediul unui comunicat de presă.

”Astăzi, după oficializarea rezultatelor alegerilor de duminică, ţin să vă adresez dumneavoastră, cei care aţi ales FAPTELE, cele mai profunde mulţumiri pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o. Sunt onorat că pentru a treia oară mi-aţi oferit încrederea dumneavoastră să conduc destinele acestui oraş, pe care îl iubesc. Este o responsabilitate pe care o primesc cu mândrie şi răspundere şi pe care sper ca împreună cu noul Consiliu Local format să o duc până la capăt. Îmi cunoaşteţi programul şi priorităţile pe care le-am prezentat în campania electorală. Vă garantez un lucru: mă voi strădui din răsputeri să nu vă înşel încrederea! Voi face tot posibilul ca în municipiul Botoşani să fie din nou atrase fonduri europene, voi pune umărul activ la dezvoltarea oraşului. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”

Și principalul său contracandidat, social democratul Ovidiu Portariuc, le-a mulțumit celor 16.000 de botoșăneni care l-au votat la alegerile din 5 iunie. Fostul primar a postat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook.

”Vă mulțumesc mult dragi prieteni pentru votul acordat ieri. Multumesc celor aproape 16.000 botoșăneni care mi-au acordat încrederea.
Alți 17.600 de botoșăneni au considerat că altă opțiune este mai bună în acest moment pentru Botoșani. Le respect decizia și îi urez succes câștigătorului!
Mulțumesc echipei care a fost alături de mine în această campanie, sunteți extraordinari!  Mulțumesc pentru tot, Botoșani! A fost o onoare să reprezint orașul la nivel național și internațional! Mulțumesc pentru încredere și sprijin în acești ani grei! Ne auzim în curând, pentru că drumul nostru va continua! Voi ramâne mereu fidel orașului meu și voi susține oricând voi putea și oriunde voi fi, proiectele și interesele acestuia. ”Dacă ai pierdut o bătălie, nu te teme că n-o să câştigi războiul. Continuă să te concentrezi asupra ţelului tău. Foarte rar un eveniment înseamnă sfârşitul procesului.” Bruce Hyland”

Citeste si:

Facebook Comments