VIDEO! Flutur urmărit penal pentru un prejudiciu de 2 milioane

Este oficial! Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, este urmărit penal pentru abuz în serviciu având ca rezultat obținerea, pentru sine sau pentru altul, a unui folos necuvenit.

Problemele cu legea pentru primar survin din cauza închirierii terenului pe care a fost construit Uvertura Mall. Procurorii DNA au extins cercetările și s-a dispus punerea în urmărire penală sub acuzația de abuz în serviciu și pentru câțiva angajați ai Primăriei.

Procurorii din cadrul DNA Serviciul Teritorial Suceava au dispus marți punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului Cătălin Flutur.

Săvârșirea acestei fapte a avut drept consecință prejudicierea bugetului local cu peste două milioane de lei, care, potrivit procurorilor, reprezintă folos necuvenit obținut de concesionarul Uvertura Mall.

În același dosar, privind concesionarea terenului de la mall mai sunt urmăriți alți patru șefi din Primărie pentru complicitate la abuz în serviciu având ca rezultat obținerea , pentru sine sau pentru altul, a unui folos necuvenit.

Este vorba de Adriana Zăiceanu, city mangerul Primăriei, Cezar Puiu, care în momentul săvârșirii faptelor era Șef Serviciu Patrimoniu, Mihaela Gontiniac, jurist la Primărie și Ioan Apostu, secretar al Primăriei Botoșani.

Primarul Cătălin Flutur nu a dorit să comenteze deocamdată subiectul.

Citeste si:

Facebook Comments