VIDEO! Focul a mai curmat o viață

O femei de 82 de ani și-a pierdut viața noaptea trecută într-un incendiu care i-a cuprins casa. Vecinii au văzut flăcările în jurul orei 1.00 și au dat imediat alarma.

Două autospeciale cu apă și spumă s-au deplasat la fața locului, iar pompierii au reușit să stingă flăcările în câteva minute. Din păcate, proprietara a fost găsită carbonizată în camera într-o încăpere a casei.

Tragedia a avut loc noaptea trecută într-o gospodărie din comuna Bălușeni. În jurul orei 1.00, vecinii au văzut flăcări uriașe la casa unei femei de 82 de ani. Știau că locuiește singură dar nu au putut să intervină pentru a o ajuta și au chemat pompierii.

Două autospeciale cu apă și spumă s-au deplasat la fața locului, însă când au ajuns salvatorii casa ardea în totalitate.

După ce au reușit să lichideze flăcările pompierii au început să o caute pe proprietară, ajutați de săteni.Din păcate trupul carbonizat al proprietarei a fost găsit de pompieri lângă sobă.

Este al doilea deces cauzat de foc în doar două zile. Ieri dimineață un bărbat cu probleme locomotorii din comuna Trușești a murit intoxicat cu monoxid de carbon după ce a adormit cu țigara aprinsă.

Citeste si:

Facebook Comments