Focuri de armă în localitatea Dersca

Peste 3500 de pachete cu ţigări au fost confiscate de către poliţistii de frontieră Dorohoi în localitatea Dersca.

Este vorba despre o altă acţiune întreprinsă de către poliţistii de frontieră, pentru a combate contrabanda cu ţigări. Astfel că, în data de 4 noiembrie în timp ce se aflau în localitatea de frontieră Dersca, poliţiştii au observat două persoane care transportau două colete voluminoase.

Bărbaţii au fost somaţi să se identifice dar au refuzat, lucru care i-a determinat pe poliţistii de frontieră să folosească armamentul din dotare.

Două focuri de armă au fost trase în plan vertical pentru a-i intimida pe oameni. Rezultatul a fost reţinerea unuia dintre bărbaţi în vârstă de 30 de ani din Suceava. Acesta a declarat că urma să transporte ţigaretele de la frontieră în schimbul sumei de 100 de euro.

La câţiva paşi de locul unde bărbatul a fost prins, poliţistii de frontieră au descoperit zeci de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Poliţistii de frontieră au confiscat ţigaretele în valoare totală de aproape 32.000 de lei. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Citeste si:

Facebook Comments