VIDEO! Focuri de armă la frontieră

Contrabandiști opriți cu focuri de armă! Polițiștii de frontieră de la Dorohoi au fost nevoiți să apese pe trăgaci pentru a reține un individ ucrainean care încerca să introducă în țară câteva mii de pachete de țigări de contrabandă.

În cursul serii de miercuri, 4 aprilie, polițiștii de frontieră de la Dorohoi, au observat, pe direcția de frontieră Racovăț, mai multe persoane care au trecut frontiera de stat în România, transportând colete voluminoase.

La somația verbală a polițiștilor, persoanele au încercat să fugă, profitând de întuneric și vegetație. Oamenii legii au folosit armamentul din dotare, au tras nouă focuri de armă în plan vertical.

A fost reținut un cetățean ucrainean, în vârstă de 22 de ani. Acesta transporta 15 colete de țigări. Tânărul a declarat că a fost contactat de un cetățean ucrainean care i-a propus să transporte coletele cu țigări contra unei sume de 50 de euro.

Valoarea coletelor totalizează peste 70 000 de lei. Întreaga cantitate a fost ridicată iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări.

 

Citeste si:

Facebook Comments