FOTO! Accidente grave în județul Botoșani! Două mașini s-au răsturnat și patru persoane au fost rănite

FOTO! Accidente grave în județul Botoșani! Două mașini s-au răsturnat și patru persoane au fost rănite

Două accidente grave au avut loc ieri în județul Botoșani.

Primul eveniment rurier s-a petrecut în comuna Viișoara. Un autoturism în care se aflau patru tineri s-a răsturnat. La volanul mașinii se afla un tânăr de 21 de ani, care circula pe strada Cuza Vodă din localitate.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului, a ieșit pe acostament, iar mașina s-a răsturnat.

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea șoferului, în varstă de 21 ani. În autoturism erau 4 persoane, doua fete de 17 ani, un tânăr de 23 ani și șoferul de 21 ani. Trei dintre ei au fost preluați de ambulante.

Câteva ore mai târziu, salvatorii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru descarcerearea unui bărbat rămas blocat într-un autoturism care s-a răsturnat în localitatea Ionășeni din comuna Trușești.

La volanul unui autoturism Peugeot 407 se afla un bărbat în vârstă de 46 de ani care, cel mai probabil din cauza vitezei și a consumului de alcool, a pierdut controlul direcției de mers, a ieșit în afara carosabilului, s-a izbit într-un stâlp de beton, pe care l-a pus la pământ, iar mai apoi s-a răsturnat pe cupolă.

Bărbatul a fost scos din autoturism de către pompierii din Trusesti. A fost o interventie dificila având în vedere faptul ca mașină era rasturnata pe cupola. Victima a fost preluată de echipajul SAJ și transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe.

Bărbatul nu deținea permis de conducere.

Citeste si:

Facebook Comments