FOTO! Exerciţii demonstrative ale jandarmilor

FOTO! Exerciţii demonstrative ale jandarmilor

Exerciţiile demonstrative ale jandarmilor botoşăneni, desfăşurate în această dimineaţă pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoşani şi în Parcul Cholet din municipiul Dorohoi, premergător sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române, i-au atras pe cei curioşi sau pe trecătorii ocazionali.

Procedeele de autoapărare, intervenţia profesională şi exerciţiul de forţă constând în spargerea unor obiecte dure au putut fi urmărite de cetăţenii celor două municipii, care au aplaudat la sfârşit prestaţia lucrătorilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

Câinii de serviciu au făcut deliciul copiilor, care au apreciat ,,giumbuşlucurile” exersate de câinele ,,Ţuţu” şi s-au fotografiat cu acesta.

Totodată, Ziua Porţilor Deschise a fost un bun prilej pentru vizitarea sediului inspectoratului, care şi-a deschis, aşa cum o face în fiecare an în această perioadă, porţile pentru vizitatorii de toate vârstele care au putut vedea Sala Tradiţiilor, armamentul, mijloacele de intervenţie din dotare, autovehiculele de serviciu și li s-a adus la cunoștință oferta educațională.

Citeste si:

Facebook Comments