FOTO! Medalie europeană la Taekwondo WT

FOTO! Medalie europeană la Taekwondo WT

În acest weekend, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la 1st Multi European Games 2018 având în componența lotului national 2 sportivi : Diana-Nicola MATEI, Denis-Paul MATEI, dar și 2 tehnicieni, Denis-Paul MATEI și Jan-Pavel MATEI.

La start s-au aliniat peste 1100 de sportivi din cadrul celor mai puternice loturi naționale. Reprezentanții botoșăneni au reușit să se întoarcă cu o medalie de bronz, obținută de sportiva Diana-Nicola MATEI, la categoria Seniori Feminin +73 KG.

Sunt foarte bucuros că an de an reușim să aducem rezultate deosebite la nivel national, dar în special la nivel international. Sunt mândru de sportiva noastră, Diana-Nicola MATEI, care reușește cu success de câțiva ani să fie o sportiva cu cele mai bune rezultate, dar și instructorul nostru de bază. Ne pregătim intens în această pauză de vară prin 2 cantonamente pentru Campionatul Balcanic ce se va desfășura la București și pentru Cupa României.” a declarant președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 4 DAN

Citeste si:

Facebook Comments