FOTO! Sute de botoșăneni au plecat la București la protestul PSD

FOTO! Sute de botoșăneni au plecat la București la protestul PSD

Mobilizare generală și forfotă mare la ieșirea din oraș. Sute de botoșăneni din toate comunele județului au răspuns chemării liderilor social- democrați și au plecat la București pentru a participa la mitingul organizat în Piața Victoriei.

La ora 8.00, aceștia și-au dat întâlnire la ieșirea din oraș, iar zeci de autocare s-au aliniat pe marginea drumului ce leagă Botoșaniul de Iași și au așteptat plecarea.

Cei mai mulți dintre participanții la miting sunt din mediul rural, iar unii dintre ei, din comune îndepărate, s-au trezit foarte de dimineață să ajungă la ora stabilită la locul întâlnirii.

Pentru transportul protestatarilor la capitală, liderii social democraților au închiriat autocare de la aproape toate firmele de transport din județ, chiar și de la o firmă ce aparține familiei fostului senator liberal, Viorel Grigoraș.

Mitingul organizat astăzi în Piața Victoriei din capitală, se dorește a fi cel mai mare de după 1990. Social democrații se așteaptă la peste 200.000 de participanți să protesteze, spun ei, împotriva abuzurilor din România.

 

Citeste si:

Facebook Comments