FOTO VIDEO Incendiu în clubul Bamboo din Capitală. 38 de persoane au fost duse la spital. Viceprimar Sectorul 2: Clubul nu avea autorizaţie de funcţionare!

FOTO VIDEO Incendiu în clubul Bamboo din Capitală. 38 de persoane au fost duse la spital. Viceprimar Sectorul 2: Clubul nu avea autorizaţie de funcţionare!

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineaţă la clubul Bamboo din Capitală. 38 de persoane au fost rănite, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Clădirea a fost distrusă în totalitate. Până în acest moment, nu se cunosc cauzele incendiului, nici dacă în interior au rămas persoane blocate. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis dosar penal pentru distrugere.

UPDATE 10.05 Pompierii vor interveni cu ajutorul unui buldozer pentru a ridica pereţii care s-au dărâmat, pentru a verifica dacă nu sunt prinse sub dărâmături.

UPDATE 9.55 Avocatul administratorilor Clubului, Dumitru Bădrăgan, a declarat, într-o intervenţie la Digi24, că, din primele cercetări, incendiul ar fi izbucnit într-o zonă în care nu erau clienţi. „Din primele informaţii pe care le avem, acest incendiu ar fi izbucnit într-o zonă în care nu erau clienţi. Încercăm să identificăm concret zona în care a izbucnit incendiul şi cauza. Aşteptăm de la pompieri un răspuns”, a spus avocatul.

UPDATE 9.50 Fondatorul şi cel care controlează firma care deţine clubul Bamboo, italianul Joshua Castellano, apare într-o fotografie în care ţine în mână un trabuc în interiorul localului, imaginea fiind publicată pe Facebook după intrarea în vigoare a legii care interzice fumatul în spaţii închise.

UPDATE 9.40 O femeie a cărei fiică a fost rănită în incendiul din Clubul Bamboo a venit la locul tragediei, sâmbătă dimineaţă, pentru a-i caută fetei geanta cu actele, pentru că aceasta nu poate fi spitalizată pe motiv că nu are documente, potrivit News.ro.

Cititi mai multe pe www.adevarul.ro

Citeste si:

Facebook Comments