Frigul, inamicul numărul 1 al pielii

Frigul, inamicul numărul 1 al pielii

Temperaturile scăzute din sezonul rece ne afectează pielea.

Ea se deshidratează şi poate căpăta un aspect neîngrijit. De aceea, trebuie să ne hidratăm cât mai mult, să ne protejăm, dar, în acelaşi timp, să lăsăm tenul să respire. Make-up artistul Adina Busuioc vă dezvăluie secretele unui ten impecabil chiar şi în sezonul rece.

Frigul poate afecta sănătatea pielii. De aceea este necesar să o hidratăm zilnic.

Nu trebuie să renunţăm la machiaj. Cu atât mai mult în sezonul rece trebuie să folosim produse cosmetice care să ne protejeze împotriva frigului de afară. Primul pas în lupta cu temperatura scăzută este aplicarea unei creme hidratante, cu 30 de minute înaintea aplicării machiajului.

Cel mai sensibil ten este tenul uscat.

Pentru a vă apăra pielea de frig aveţi nevoie de o cremă hidratantă cu textură grasă, bogată în substanţe nutritive, care catifelează pielea şi împiedică deshidratarea. Al doilea pas este fondul de ten, care să ne protejeze de frig, vânt, ploaie şi care să nu permită uscarea pielii.

O atenţie deosebita trebuie să acordăm, produselor cosmetice pe care le folosim. Adina Busuioc, unul dintre cei mai în vogă make-up artişti din Botoşani ne dezvăluie secretele unei pieli frumoase dar şi cum o putem apăra de frig.

Sănătatea şi aspectul pielii nu trebuie neglijate,uneori modificări aparent minore la nivelul acesteia pot duce la leziuni greu de tratat

Citeste si:

Facebook Comments